ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο -3 στον Παναθηναϊκό – Πληρώνει o Αλαφούζος ή υποβιβάζεται η ομάδα!

Νέα αφαίρεση βαθμών επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για τις οφειλές στον Γενς Βέμερ και το τριφύλλι να καλείται να πληρώσει μέχρι τη Δευτέρα, αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Νέο -3 στον Παναθηναϊκό – Πληρώνει o Αλαφούζος ή υποβιβάζεται η ομάδα! | panathinaikos24.gr

Οι πράσινοι έχουν προθεσμία ως την επόμενη Δευτέρα  να πληρώσουν τον Γερμανό μπακ ή να έρθουν σε διακανονισμό μαζί του, διαφορετικά θα γραφτεί η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία τους. Κι όπου “μαύρη σελίδα”, βάλτε τη λέξη “υποβιβασμός”. Το ποσό που οφείλει η ΠΑΕ στον Βέμερ είναι κοντά στις 530.000 ευρώ. Αν δεν πληρωθεί όλο ή κάποιο μέρος του, αν προκύψει συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, η ομάδα θα πέσει κατηγορία! Ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα.

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 7.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close