ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ούτε σήμερα οι πληρωμές – Στα όριά τους οι ποδοσφαιριστές!

Στα... λόγια έμειναν οι νέες υποσχέσεις της διοίκησης για πληρωμές των ποδοσφαιριστών - Στα όριά τους οι παίκτες που σκέφτονται τις προσφυγές.

Ούτε σήμερα οι πληρωμές - Στα όριά τους οι ποδοσφαιριστές!

Η διοίκηση, αρχικά, είχε ενημερώσει τους παίκτες ότι η πληρωμή θα γινόταν την Παρασκευή. Στη συνέχεια, όμως, επικαλέστηκε ένα τεχνικό πρόβλημα και, σύμφωνα με νέα ενημέρωση, η πληρωμή του 35% της δόσης του Δεκεμβρίου θα γινόταν σήμερα. Ομως, για μια ακόμη φορά οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν.

Οι παίκτες δεν πληρώθηκαν και η κατάσταση, λίγο πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος είναι οριακή. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την παραμικρή εμπιστοσύνη στη διοίκηση και ήδη ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Είναι πιθανό να υπάρξει νέα αποχή, καθώς κανείς δεν πιστεύει, πια, ούτε λέξη από τα όσα λένε οι διοικούντες. Η νέα ενημέρωση της ΠΑΕ, κάνει λόγο για πληρωμή την Τετάρτη. Οι ποδοσφαιριστές θα πάνε σήμερα στο Κορωπί, θα συζητήσουν και δεν αποκλείεται να το φτάσουν στα άκρα, καθώς υπάρχει και η σκέψη μαζικών προσφυγών για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.