ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Αποφασίζει για τους ξένους ο Πασκουάλ – Όλα τα δεδομένα

Ποιοι φαντάζουν σίγουροι, για ποιους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αλλά και εκείνοι που μοιάζουν... αουτσάιντερ.

Αποφασίζει για τους ξένους ο Πασκουάλ - Όλα τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός στρέφει πλέον την προσοχή του στα επικείμενα playoffs της Basket League, έχοντας ξεκάθαρο στόχο το repeat στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προτού οι «πράσινοι» ριχτούν στη «μάχη», ο Τσάβι Πασκουάλ θα κληθεί να πάρει αποφάσεις σχετικά με τους ξένους παίκτες που θα πάρει μαζί του στα playoffs.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν εννέα ξένοι, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League έχουν έξι. Τη δεδομένη στιγμή, εκτός επιλογής για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι οι Τζέιμς, Πέιν και Λοτζέσκι, ωστόσο το τριφύλλι έχει δικαίωμα τριών αλλαγών μέχρι τις 13 Μαΐου. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει περίπου δύο εβδομάδες ώστε να αποφασίσει με το ποιους θα πορευθεί…

Η τριάδα των «σίγουρων» περιλαμβάνει τους Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Γκιστ και Κρις Σίνγκλετον. Το πρώτο ερωτηματικό ακούει στο όνομα Κέι Σι Ρίβερς. Ο 30χρονος φόργουορντ αναμένεται να μπει εφ’ όσον είναι απολύτως υγιής. Παράλληλα, υποψηφιότητα θέτει και ο Κένι Γκάμπριελ, καθώς μπορεί να βοηθήσει σε πολλά σχήματα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.772 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν ερωτηματικά για τον Άντριαν Πέιν, που έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης στα playoffs, ωστόσο η «πολυκοσμία» στους ψηλούς μπορεί να τον θέσει εκτός νυμφώνος. Παράλληλα, περισσότερες πιθανότητες να μείνει εκτός εξάδας έχει και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος για να επιλεχθεί θα πρέπει ο Ρίβερς να μην καταφέρει να βρει τη φόρμα του.

Τέλος, θα υπάρξει «μάχη» μεταξύ του Μάρκους Ντένμον και του Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο μεν πρώτος φάνταζε ως ξεκάθαρο αουτσάιντερ μετά την έλευση του Μάικ Τζέιμς, ωστόσο έδειξε μαχητικό πνεύμα και προσέθεσε ορισμένες καλές εμφανίσεις στο φινάλε της σεζόν στην Euroleague. Από την άλλη μεριά, ο Πασκουάλ δεν παραγνωρίζει το γεγονός πως ο Λιθουανός έχει καλό… ιστορικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Βάσει δεδομένων, υπάρχει ένας κορμός σίγουρων επιλογών με τις υπόλοιπες θέσεις να είναι υπό σκέψη. Όπως και να ‘χει, η τελική απόφαση ανήκει στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μέχρι τις 13 Μαΐου θα πρέπει να έχει καταλήξει στην εξάδα ξένων με την οποία θα πορευτεί στα πλέι οφ. Κάτι που φαντάζει δύσκολο, καθώς ο Καταλανός δεν έχει ουσιαστικά παράπονο από κανέναν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...