ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Αποκαλύφθηκε το νέο Tomb Raider videogame

Έρχεται στις 14 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και με τον τίτλο Shadow of the Tomb Raider.

Αποκαλύφθηκε το νέο Tomb Raider videogame

Η πορεία της σειράς Tomb Raider τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική και μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την επικαιρότητα στην αγορά των videogames, η Crystal Dynamics και η Square Enix βασίζουν αρκετά πάνω της. Έτσι, αποκαλύφθηκε και επίσημα το ποιο θα είναι το επόμενο μέρος στο δημοφιλές franchise.

Η ονομασία του νέου game είναι Shadow of the Tomb Raider και για άλλη μια φορά, η Camilla Luddington δίνει σάρκα και οστά στην δημοφιλή ηρωίδα. Το παιχνίδι θα προσφέρει έντονη δράση, αρκετά «σκοτεινή» ατμόσφαιρα και τα κλασικά στοιχεία που έχει αγαπήσει το κοινό. Αναμένεται στις 14 Σεπτεμβρίου σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε με ένα click το πρώτο επίσημο Shadow of the Tomb Raider trailer.

Δείτε με ένα click τις συλλεκτικές εκδόσεις του Shadow of the Tomb Raider.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ