ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δυο ανανεώσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δυο ανανεώσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό
Οπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο 20χρονος τερματοφύλακας, Βασίλης Ξενόπουλος ανανέωσε για τρια ακόμη χρόνια και ο 21χρονος αμυντικός, Θεοφάνης Μαυρομάτης για άλλα δυο.
Αναλυτικά
Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό. Για τρία ακόμα χρόνια ανανέωσε ο Βασίλης Ξενόπουλος. Ο 20χρονος τερματοφύλακας είναι από το 2007 στον Παναθηναϊκό. Και για δύο χρόνια ο 21χρονος αμυντικός Θεοφάνης Μαυρομάτης. Ο Φάνης Μαυρομάτης αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Άρχισε το ποδόσφαιρο στον Παναργειακό, για να έρθει στην ομάδα τη σεζόν 2015-2016

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...