ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

Η Euroleague απειλεί ξανά Γιαννακόπουλο και… ΟΑΚΑ

Νέα πειθαρχική δίωξη της Euroleague κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τον απειλούν με ισόβιο αποκλεισμό από τη διοργάνωση, ενώ υπάρχει κίνδυνος για τιμωρία του ΟΑΚΑ μέχρι και 15 αγωνιστικές!

Η Euroleague απειλεί ξανά Γιαννακόπουλο και... ΟΑΚΑ

Και η Euroleague το… βιολί της. Τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όλη η οικογένειά του πενθούν για τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου (αδερφού του Παύλου και του Θανάσου) ο Τζόρντι Μπερτομέου τραβάει το σκοινί της κόντρα στα άκρα για ακόμα μια φορά.

Η νέα πειθαρχική δίωξη της διοργάνωσης, που έρχεται να προστεθεί στον «πόλεμο» των δύο πλευρών, αναφέρει πως πρόκειται για σοβαρές παραβάσεις του πειθαρχικού κώδικα της Euroleague και οι ποινές που προβλέπονται είναι πολύ αυστηρές. Μάλιστα, στον… ορίζοντα υπάρχει ο ισόβιος αποκλεισμός του Γιαννακόπουλου από τη διοργάνωση, αλλά και η αυστηρή τιμωρία του ΟΑΚΑ!

Συγκεκριμένα, το άρθρο 25, παράγραφος 1 του κώδικα της διοργάνωσης, βάσει των οποίων ορίζονται οι ποινές για σοβαρές παραβάσεις, αναφέρει πως αντίστοιχα περιστατικά τιμωρούνται με:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

α) πρόστιμο από 30.001 έως 280.000 ευρώ. β) προσωρινή αφαίρεση οικονομικών και πολιτικών δικαιωμάτων. γ) προσωρινό ή ισόβιο αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της Euroleague. δ) προσωρινή ή ισόβια απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα. ε) ολική ή μερική τιμωρία έδρας για μια περίοδο από ένα μέχρι 15 ματς. στ) ένα έως 15 ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Από την Euroleague έχει ζητηθεί να συλλέξει όσα στοιχεία χρειάζεται, για την συγκεκριμένη υπόθεση και να αναφέρει αναλυτικά ποιοι μπήκαν στο «στόχαστρο» των posts του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.