ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Nintendo Labo: Η Nintendo αλλάζει για πάντα το παιχνίδι

Η γνωστή εταιρεία συνδυάζει σε ένα ιδιαίτερο project τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα.

Nintendo Labo: Η Nintendo αλλάζει για πάντα το παιχνίδι

Έχουμε ακούσει αρκετές φορές τις εταιρείες στο χώρο των videogames να υπόσχονται καινοτομία, ωστόσο ελάχιστες είναι αυτές που πραγματικά αξίζουν αναφοράς. Με τη Nintendo να έχει στα χέρια της ένα υπερ-επιτυχημένο προϊόν (τη νέα της υβριδική κονσόλα Nintendo Switch), οι σκέψεις για πειραματισμούς δεν άργησαν και έτσι προέκυψε το Nintendo Labo.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σετ χάρτινων περιφερειακών που προσαρμόζονται στην κονσόλα και επιτρέπουν στους μικρότερης ηλικίας gamers να αφήνουν τη δημιουργικότητά τους ελεύθερη. Σκεφτείτε μια σειρά από χάρτινες κατασκευές, στις οποίες το παιδί μπορεί να πειραματιστεί, να παίξει πιάνο, να οδηγήσει μοτοσικλέτα, να ψαρέψει, να μπει στο σώμα ενός ρομπότ και αρκετές ακόμη δραστηριότητες.

Μάθετε, με ένα click, περισσότερα για το Nintendo Labo.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ