ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Δεν αφήνει τον Τζέιμς στην Αρμάνι ο Παναθηναϊκός» (pic)

Τι αναφέρουν οι Ιταλοί για το σενάριο της Αρμάνι Μιλάνο με τον Μάικ Τζέιμς.

«Δεν αφήνει τον Τζέιμς στην Αρμάνι ο Παναθηναϊκός» (pic)

Λίγες ώρες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 4, οι Ιταλοί ανέφεραν ότι ο Μάικ Τζέιμς έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο σε τριετή πρόταση που θα του απέφερε ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Λίγες ημέρες αργότερα, τα ιταλικά δημοσιεύματα, συγκεκριμένα το Planetabasket, ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός βάζει «στοπ» στα όνειρα της Αρμάνι για τον Τζέιμς και δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Αμερικανό να φύγει… έτσι εύκολα για την Ιταλία.

Μάλιστα, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει πρόθεση να προσφέρει στον Τζέιμς συμβόλαιο με απολαβές 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.