ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οργή Νίκου Γκάλη: “Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου”!

Εξω φρενών ο Νίκος Γκάλης!

Οργή Νίκου Γκάλη:

Θέση για τα σενάρια που τον θέλουν να πολιτεύεται πήρε ο Νίκο Γκάλης, ξεκαθαρίζοντας με κατηγορηματικό τρόπο πως κάτι τέτοιος δεν ισχύει.

Ο θρύλος” του ελληνικού μπάσκετ είδε το όνομά του να φιγουράρει σε πολιτικά σενάρια που τον ήθελαν να πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία. Αμέσως, ο τεράστιος Νίκος Γκάλης το διέψευσε.

 Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά.  Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι.  Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί.  Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση τους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 12.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου.  Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους.  Και στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.