ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: “Προσαρμόστηκα στη θερμοκρασία και πήραμε το πρωτάθλημα”

Χαρούμενος στην Αλ Αϊν δηλώνει ο Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ:

Ο Σουηδός, αρχικά, τονίζει: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να αναδειχθώ κορυφαίος σκόρερ. Πραγματοποίησα μια πολύ καλή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε και τα ματς του ασιατικού Champions League που ακολουθούν. Από το ξεκίνημα με υποδέχθηκαν πολύ ωραία οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι της ομάδας» για να προσθέσει στην συνέχεια:

 «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, ειδικά όταν έρχεσαι από την Ευρώπη. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα άλλα όλοι με βοήθησαν πολύ από την πρώτη μέρα. Είναι προνόμιο να δουλεύεις με αυτούς τους συμπαίκτες όλη τη χρονιά και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για τις συνθήκες: «Ο καιρός ξαναγίνεται ζεστός. Όταν έχει τόσο υψηλές θερμοκρασίες ίσως δεν μπορείς να αποδώσεις στο μάξιμουμ, αλλά προσαρμόστηκα και η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.