ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όνομα-έκπληξη για τον πάγκο της Μακάμπι

Υποψήφιος ένας... γνωστός μας εδώ στην Ελλάδα!

Όνομα-έκπληξη για τον πάγκο της Μακάμπι

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στο Τελ Αβίβ, μετά την αποτυχία της Μακάμπι να προκριθεί στη φάση των νοκ-άουτ της Euroleague, γεγονός που, όπως φαίνεται, θα οδηγήσει στην έξοδο τον νυν τεχνικό της ομάδας, Νέβεν Σπάχια.

Ήδη έχει αρχίσει η… προπονητολογία στο Ισραήλ, με ένα από τα ονόματα που φέρεται -σύμφωνα με τον εγχώριο Τύπο- να παίζει γερά για την επόμενη ημέρα της Μακάμπι, να είναι ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας και προπονητής της Μπάμπεργκ, έμεινε ελεύθερος στα μέσα της σεζόν και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Ισραηλινούς ν’ αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδας εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...