ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλευρά Παϊρότζ: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Αλαφούζος για να προχωρήσει το deal»

Ξεκαθάρισε τα πράγματα εκπρόσωπος της Pan Asia όσον αφορά την πορεία του deal αλλά και τις υποχρεώσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Πλευρά Παϊρότζ: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Αλαφούζος για να προχωρήσει το deal»

Την Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ ώστε να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τα δεδομένα της εν λόγω υπόθεσης να είναι ακόμη ανοιχτά.

Ο Ταϊλανδός θα βάλει όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό στην κουβέντα με τον Mr ΣΚΑΪ, σε μια προσπάθεια να μπει το νερό στ’ αυλάκι για συμφωνία, σε ένα θέμα που απέχει μέχρι στιγμής από το να χαρακτηριστεί δρομολογημένο.

Όπως ανέφερε στενός συνεργάτης του εκπροσώπου της Pan Asia, σύμφωνα με την «Πράσινη» οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο και για να προχωρήσουν θα πρέπει ο Γιάννης Αλαφούζος να διευθετήσει το μερίδιο που του αναλογεί.

«Στην Μπεσίκτας ο Χάμες»
«Στην Μπεσίκτας ο Χάμες» 48.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η άφιξή του στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή. Η συζήτηση που θα έχει με τον κ. Αλαφούζο θα παίξει σημαντικό ρόλο, για την εξέλιξη της υπόθεσης. Προϋποθέσεις, για να προχωρήσει η συμφωνία είναι να αποδεχθεί ο κ. Αλαφούζος να πληρώσει τα χρέη, που του αναλογούν, όπως έχει πει. Δεν ισχύουν τα όσα λέγονται, ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία, αυτή η συνάντηση θα είναι καθοριστική. Οι συζητήσεις μέχρι τώρα είναι σε πρώιμο στάδιο», έλεγε ο συνεργάτης του Παϊρότζ, σύμφωνα με την «Πράσινη».

HIGHLIGHTS