ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δοκιμές στην «πράσινη» ακαδημία για τη νέα σεζόν!

Η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δοκιμαστικών για τη στελέχωση των τμημάτων τη σεζόν 2018-19.

Δοκιμές στην «πράσινη» ακαδημία για τη νέα σεζόν!

Αναλυτικά:

Η Ακαδημία της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS ανακοινώνει τη διεξαγωγή try-out στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. και του St. Lawrence College, για τη στελέχωση των τμημάτων της περιόδου 2018-2019.

Συγκεκριμένα:

το Σάββατο 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του St. Lawrence College το try-out για αθλητές γεννημένους το 2001-2008 από το οποίο θα προκύψουν οι αθλητές που θα επιλεγούν για την PAO BC Academy με βάση το St. Lawrence College.

την Κυριακή 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο All Stars Arena του Ο.Α.Κ.Α., το try-out για αθλητές γεννημένους το 2005-2008, από το οποίο θα προκύψουν οι αθλητές που θα επιλεγούν για την PAO BC Academy με βάση το Ο.Α.Κ.Α.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αθλητές που  επιθυμούν να λάβουν μέρος στα try-out παρακαλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Οι φόρμες συμμετοχής θα παραμείνουν ανοικτές έως το βράδυ της  Τετάρτης 10 Μαΐου.

Διευθυντής Ακαδημιών: Φραγκίσκος Αλβέρτης

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην προπόνηση είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Η διαδικασία των try-out δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6107010 (Δ- Π: 16:30-21:00 & Σ-Κ: 10:00-20:00)

Με εκτίμηση,

PAO BC Academy», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.