ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστολή στη Super League για επίσπευση του Δ.Σ για την αλλαγή της ποινής

H ΠΑΕ απέστειλε επιστολή στην Super League ζητώντας την επίσπευση του κρίσιμου Δ.Σ για την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού.

Επιστολή στη Super League για επίσπευση του Δ.Σ για την αλλαγή της ποινής

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Αξιότιμοι κύριοι,

Όπως γνωρίζετε, η παρατεταμένη κρίση στην ελληνική ποδοσφαιρική και μη αγορά, η διάψευση των προσδοκιών περί βελτίωσης των οικονομικών συνθηκών στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και η καταγγελία της κεντρικής σύμβασης εκμετάλλευσης τηλεοπτικών δικαιωμάτων, έχουν δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα στην εκπλήρωση των οικονομικών προϋποθέσεων του Συστήματος Αδειοδότησης, με σημαντικό αριθμό ομάδων του Συνεταιρισμού.

Έχει καταστεί σαφές ότι οι οικονομικές και εν γένει συνθήκες έχουν αλλάξει δραματικά εις βάρος των ομάδων της Super League, χωρίς υπαιτιότητά τους, με αποτέλεσμα η εξοντωτική ισχύουσα ποινή του υποβιβασμού να έχει καταστεί άδικη, υπέρμετρη και δυσανάλογη. Ενδεχόμενη εφαρμογή της για την τρέχουσα αγωνιστική θα συντελέσει στην (περαιτέρω) υποβάθμιση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Συνεταιρισμού μας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Αιτούμεθα όπως, λόγω κατεπείγοντος, συγκαλέσετε άμεσα έκταση συνεδρίαση Δ.Σ. ούτως ώστε να συζητηθεί (α) η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγηση της Super league στην ΕΠΟ, αναφορικά με τις ποινές περί μη Αδειοδότησης για τη διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, επί τη βάση των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού μας τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.