ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

BOMBA της Ρεάλ με Σαλάχ!

Δίνει τα πάντα η βασίλισσα!

BOMBA της Ρεάλ με Σαλάχ!

Η ποδοσφαιρική Ευρώπη ”χορεύει” φέτος στους ρυθμούς του Μο Σαλάχ, ο οποίος οδηγεί τη Λίβερπουλ προς τον τελικό του φετινού Champions League με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Παράλληλα, όπως ανέφερε το δημοσίευμα της ”Diario Gol”, για τον Σαλάχ αναμένεται να… χορέψει και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται πως θα κάνει τα πάντα για να τον πείσει να μετακομίσει από την Αγγλία στην Ισπανία!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι Μαδριλένοι, εκτός από το οικονομικό αντίτιμο, είναι έτοιμοι να προσφέρουν δύο ποδοσφαιριστές στη Λίβερπουλ ώστε να τη δελεάσουν και να αποσπάσουν το ”ΟΚ” για τον Αιγύπτιο ηγέτη των Reds. Τα ανταλλάγματα μάλιστα είναι από το πάνω ράφι, καθώς πρόκειται για τον τερματοφύλακα, Κέιλορ Νάβας, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης κράτησε τη Ρεάλ σε τροχιά πρόκρισης, αλλά και για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Λίβερπουλ πάντως δεν δείχνει βιαστική στο όλο θέμα, έχοντας τοποθετήσει, σύμφωνα με τα γραφόμενα, την αρχική τιμή του Σαλάχ στα 200 εκατ. ευρώ. Όποια πλούσια ομάδα τα έχει και θέλει, μπορεί να τα προσφέρει, ωστόσο και πάλι δεν είναι σίγουρο εάν θα εισπράξει το ”ναι” των Άγγλων, οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομα του ”Φαραώ”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: pagenews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.