Η κρισιμότερη εβδομάδα της σεζόν, ίσως και της ιστορίας του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε ισχύ και το επόμενο 48ωρο θα αποτελέσει την κορύφωση της αγωνίας, όσον αφορά το μέλλον του τριφυλλιού.

Την Πέμπτη, θα διεξαχθεί το έκτακτο Δ.Σ της Super League, όπου θα τεθεί επί τάπητος το θέμα αλλαγής της ποινής του υποβιβασμού στις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Υπόθεση που αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό που λόγω μη διευθετημένων υποχρεώσεων και μη εύρεσης τηλεοπτικής στέγης δεν διαθέτει φάκελο ικανό να πάρει το «ΟΚ» από την Επιτροπή. Αυτό που ουσιαστικά χρειάζονται οι «πράσινοι» είναι η θετική ψήφος από τα 3/4 των μελών του συνεταιρισμού, κάτι που δεν συνέβη την πρώτη φορά.

Παράλληλα, η διοίκηση διαρρέει ότι μέχρι την Πέμπτη, ο Γιάννης Αλαφούζος θα πληρώσει το ποσό που ζητά ο Γενς Βέμερ, ώστε να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο «βραχνάς» του Γερμανού, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, τη Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί το τρίτο -3, το οποίο θα οδηγήσει στον υποβιβασμό του «τριφυλλιού». Μένει να φανεί εάν όλα όσα προκύπτουν από την ΠΑΕ θα τηρηθούν.

Τέλος, την Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ ώστε να συζητήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο το ενδεχόμενο εισόδου της Pan Asia στο τριφύλλι. Μια υπόθεση που, σύμφωνα με την πλευρά του Ταϊλανδού, δεν είναι ούτε δρομολογημένη, ούτε τελειωμένη, με την Pan Asia να έχει θέσει ως όρο την διενέργεια των κατάλληλων κινήσεων ώστε ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στην Super League, αλλά και την διευθέτηση των χρεών που αναλογούν από τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να υπάρξει πρόοδος στις συζητήσεις.