ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Βόμβα» από ESPN: «Σκοπεύει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Καλάθης» (pic)

To αμερικανικό δίκτυο και ο Άντριου Βοϊνιαρόφσκι αναφέρουν ότι ο Νικ Καλάθης στοχεύει να επιστρέψει στις ΗΠΑ το καλοκαίρι.

«Βόμβα» από ESPN: «Σκοπεύει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Καλάθης» (pic)

Αναστάτωση προκαλεί το δημοσίευμα του έγκυρου δημοσιογράφου του ESPN, Άντριου Βοϊνιαρόφσκι, ο οποίος ανέφερε στο ρεπορτάζ του ότι στα πλάνα του Νικ Καλάθη βρίσκεται η επιστροφή στο ΝΒΑ το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Βοϊνιαρόφσκι επικαλείται την αλλαγή ατζέντη από πλευράς Καλάθη, ο οποίος προσέλαβε τον Τζέιμς Ντανλίβι για ν’ ανοίξει δρόμο επιστροφής στο ΝΒΑ, ως εναλλακτικός point guard, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Το συμβόλαιο του Καλάθη με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι και όπως ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ, θα συζητήσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά τη λήξη της σεζόν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» για την υπόθεση του Καλάθη, καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει δεδομένα να τον διατηρήσει στις τάξεις του, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται το ΝΒΑ καραδοκεί…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.