ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βόμβες» Μπενζά για Παϊρότζ: «Ποιος είναι αυτός ο Ταϊλανδός; Δεν τον έχουμε δει καν»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε τα διοικητικά της Μουσκρόν, εκφράζοντας απορία για το γεγονός της μη εμφάνισης του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ.

«Βόμβες» Μπενζά για Παϊρότζ: «Ποιος είναι αυτός ο Ταϊλανδός; Δεν τον έχουμε δει καν»

O Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ αναμένεται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ίδια ώρα, στο Βέλγιο, εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Μπο Μπενζά, σε δηλώσεις του σε δίκτυο του Βελγίου, εξέφρασε την απορία του για το διοικητικό καθεστώς στη Μουσκρόν (σ.σ, ο Παϊρότζ την αγόρασε στα τέλη Μαρτίου), τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Ταϊλανδός παραμένει άφαντος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπενζά:

«Δεν έχουμε δει τα αφεντικά της ομάδας. Είναι κάτι που μας ενοχλεί. Ποιος είναι ο Ταϊλανδός που απέκτησε τις μετοχές της Μουσκρόν; Πώς είναι εμφανισιακά; Παραμένει μυστήριο. Δεν εμφανίζονται δημοσίως. Αυτό αποτελεί πρόβλημα. Ο τρόπος που διοικείται η Μουσκρόν προκαλεί έκπληξη και εγείρει πολλά ερωτηματικά.Έχουμε την εντύπωση πως τα αφεντικά βάζουν κάποια πιόνια. Αυτά τα πιόνια δεν αποφασίζουν για τίποτα. Δεν ξέρουμε ποιοι πραγματικά διοικούν στη Μουσκρόν».

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία 7.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...