ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κομνηνός: «Τεράστιο το ειδικό βάρος του Παναθηναϊκού, θα υπάρξουν κι άλλες συζητήσεις»

Για τις συζητήσεις της FIBA με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος, Πατρίκ Κομνηνός.

Κομνηνός: «Τεράστιο το ειδικό βάρος του Παναθηναϊκού, θα υπάρξουν κι άλλες συζητήσεις»

Αρχικά, ο κ. Κομνηνός τόνισε: “Μετά και την πρόθεση του Παναθηναϊκού να εξετάσει το ενδεχόμενο ανοίξαμε διάλογο με ανθρώπους της ομάδας. Οποιαδήποτε προοπτική αφορά ένα ολόκληρο πλαίσιο. Το ειδικό βάρος του Παναθηναϊκού είναι τεράστιο. Είναι μία κορυφαία ομάδα και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Η διαδικασία είναι ίδια όσον αφορά τη δόμηση του BCL και θα συνεχιστούν οι συζητήσεις σε πολιτικό επίπεδο για να εξεταστεί πιο προσεκτικά η προοπτική. Μας χαροποιεί που μια τέτοια ομάδα έχει τέτοια θέληση και εμείς συντασσόμαστε με την βούληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όταν η συζήτηση οδηγήσει κάπου».

 Απαντώντας στο αν θα αλλάξει κάτι με την προσθήκη του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση, ο Πάτρικ Κομνηνός είπε: «Δεν θα αλλάξει ούτε η στρατηγική ούτε η πρόσβαση των ομάδων στη διοργάνωση. Δύο ομάδες στην κανονική περίοδο και μια στον γ προκριματικό. Αυτό είναι το μίνιμουμ για την Ελλάδα. Μόνο βελτιωτικές προσθήκες μπορούν να γίνουν λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν θέσεις που προστίθενται. Ο κάτοχος αυτομάτως κερδίζει μια θέση στην κανονική περίοδο. Αν η ΑΕΚ θα πάρει το τρόπαιο αλλά δεν είναι στις θέσεις που δίνουν πρόκριση στο πρωτάθλημα θα υπάρξει μια επιπλέον θέση για την Ελλάδα. Θα μείνουμε σταθεροί στις αρχές μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.