ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Έρχεται αύριο ο Παϊρότζ!

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έρχεται αύριο το απόγευμα στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οριστικό: Έρχεται αύριο ο Παϊρότζ!

Σημαντικό το επόμενο τριήμερο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το μέλλον της. Ο Παϊρότζ, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, έρχεται αύριο το απόγευμα στη χώρα μας, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο για να πάρει την ομάδα.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, οι δυο πλευρές θα συναντηθούν και θα συζητήσουν τα πάντα για να υπάρξει η αλλαγή ιδιοκτησίας.

Από το περιβάλλον του Ταϊλανδού επιχειρηματία, οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί, κανείς δε μιλάει για συμφωνία και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο τριήμερο. Οι κυριότερες συζητήσεις θα αφορούν το χρέος και το ποσό που θα καλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...