Οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού αφορούν άμεσα και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και μήνες σε καθεστώς αβεβαιότητας σχετικά με το μέλλον τους και περιμένουν να δουν τι θα συμβεί εν τέλει με τον σύλλογο.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν -όλο αυτό το διάστημα- γεγονότα όπως οι καθυστερήσεις στις πληρωμές, που τους ώθησαν στο να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις μέχρις ότου δουν λεφτά στα ταμεία τους. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι εξελίξεις σχετικά με τον Παϊρότζ και την Pan Asia αναμένονται με μεγάλη αγωνία και στο Κορωπί.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», άπαντες ενημερώνονται καθημερινά από τα έντυπα και διαδικτυακά Μέσα και αναμένουν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση. Δεν είναι κοινό μυστικό ότι η έκβαση της υπόθεσης με την Pan Asia θα κρίνει το μέλλον αρκετών, καθώς σε περίπτωση που τελικά η ΠΑΕ αλλάξει χέρια και το τριφύλλι μπει σε μια ρότα, αρκετοί εξ αυτών θα σκεφτούν το ενδεχόμενο παραμονής τους. Εάν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε η στάση τους θα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.