Όπως σας είχαμε αναφέρει, ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να πληρώσει τον Γενς Βέμερ, ώστε να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο «βραχνάς» της οριστικοποίησης του τρίτου -3. Ποινή που θα έφερνε τον Παναθηναϊκό αυτομάτως στην Football League και θα αποτελούσε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τις συζητήσεις με την Pan Asia που φέρεται να έχει θέσει ως όρο την παραμονή της ομάδας στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Το περιβάλλον του mr ΣΚΑΪ είχε θέσει ως όριο την Πέμπτη, στο θέμα της αποπληρωμής του Γερμανού μπακ, κάτι που σημαίνει ότι πιθανώς να υπάρξουν σήμερα εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, για να κλείσει μια και καλή το «κεφάλαιο» Βέμερ, που ταλαιπώρησε περισσότερο του αναμενομένου το τριφύλλι.

Η πρόταση του Βέμερ αφορά την καταβολή 250.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, με το υπόλοιπο ποσό (280.000 ευρώ) να μοιράζεται σε τέσσερις δόσεις με εγγυήσεις. Παράλληλα, η πλευρά του Γερμανού ζητά την αναγνώριση του ποσού των 100.000 ευρώ ώστε να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του ποδοσφαιριστή, μαζί με τις 15.000 ευρώ που αποτελούν προμήθεια στον μάνατζέρ του, Λεμονάκη.