ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωράει το «Αthens Alive», εν αναμονή απάντησης από την Κυβέρνηση

Σε εξέλιξη οι επαφές της πλευράς Γιαννακόπουλου με την Κυβέρνηση. Προχωρά κανονικά το πλάνο για το ΟΑΚΑ.

Προχωράει το «Αthens Alive», εν αναμονή απάντησης από την Κυβέρνηση

Η κοινοπραξία του Athens Alive προχωρά το πρότζεκτ της για το ΟΑΚΑ και οι επαφές μεταξύ της ομάδας Γιαννακόπουλου και της Κυβέρνησης συνεχίζονται δίχως να επηρεάζονται από τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Athens Alive έχει στείλει στην Κυβέρνηση το μνημόνιο συνεργασίας και αναμένει τη σχετική απάντηση των ιθυνόντων, έπειτα από την κατάθεση του τροποποιημένου πλάνου για το ΟΑΚΑ. Αυτό που προκύπτει και αναφέρεται από τη Live Sport, είναι ότι η εν λόγω καθυστέρηση μπορεί να μην ευνοεί τα σχέδια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την γρήγορη είσοδό του στην ΠΑΕ.

Ωστόσο έχει καταστεί σαφές ότι η κοινοπραξία θα συνεχίσει απτόητη στον στόχο της για την υλοποίηση του πρότζεκτ, ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσον αφορά το ενδιαφέρον της Pan Asia και ενδεχόμενη συμφωνία μεταξύ του Παϊρότζ και του Γιάννη Αλαφούζου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.268 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.