ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληρώνει 304.000 ευρώ τον Κουτρουμπή

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Παναθηναϊκό από το Διαιτητικό Δικαστήριο για τις υποθέσεις του Γιώργου Κουτρουμπή και του Σεμπάστιαν Λέτο.

Πληρώνει 304.000 ευρώ τον Κουτρουμπή

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Παράλληλα, το τριφύλλι καλείται να πληρώσει το ποσό των 304.000 ευρώ στον Γιώργο Κουτρουμπή, με τον οποίον βρίσκεται σε επαφές για το θέμα.

Αναλυτικά:

«Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 204/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή MLADEN PETRIC.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 200/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή SEBASTIAN EDUARDO LETO.

Έγινε το πράσινο μπαμ τίτλου…
Έγινε το πράσινο μπαμ τίτλου… 35.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δέχεται κατά τύπους και ουσία την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο, όπως στο σκεπτικό

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των ( 304.398,39) νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση». 

loading...