ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πρώτη τοποθέτηση του Μάικ Τζέιμς για το μέλλον του

Tι είπε ο Αμερικανός γκαρντ για το «καυτό» ζήτημα που αφορά την επόμενη σεζόν.

Η πρώτη τοποθέτηση του Μάικ Τζέιμς για το μέλλον του

Τα σενάρια για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς δίνουν και παίρνουν, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ήδη υπάρχουν φωνές που αναφέρουν ότι η Αρμάνι Μιλάνο παρακολουθεί αρκετά στενά την περίπτωσή του.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται αυτή την ώρα στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το Final-4 του Basketball Champions League, με την ΕΡΤ να τον προσεγγίζει, ρωτώντας τον μεταξύ άλλων, για τα μελλοντικά σχέδιά του, αλλά και τις επαφές Παναθηναϊκού – FIBA: «Δεν ξέρω κάτι γι αυτό. Θα είμαι εκεί που θα είναι καλύτερα για μένα. Αν είναι ο Παναθηναϊκός, θα είμαι εκεί», ανέφερε σχετικά.

Όσο για το τι έφταιξε και ήρθε ο αποκλεισμός στη σειρά με τη Ρεάλ, ο Τζέιμς τόνισε: «Είχαμε καλές πιθανότητες. Δεν είχαμε λίγη τύχη στο τέλος, η διαφορά ήταν σε μεγάλο βαθμό θέμα τύχης. Νομίζω ότι στο τέλος έβαλαν κάποια σουτ κάπως τυχερά, στο τέλος του χρόνου, με ταμπλό. Είναι από αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.