ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μπερτομέου, ΒΟΥΛΩΝΕ!

Άρθρο – παρέμβαση του Τάσου Νικολογιάννη στο panathinaikos24.gr για τον Τζόρντι Μπερτομέου και τον πόλεμο της Ευρωλίγκας στον Παναθηναϊκό.

Μπερτομέου, ΒΟΥΛΩΝΕ!

Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις εξελίξεις με την Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό. Κρατιόμουνα τόσο καιρό και δεν έγραφα, αλλά δεν άντεξα άλλο και θα πω αυτά, που σκέφτομαι. Ασφαλώς και όλοι μας θέλουμε ο εξάστερος να παίζει με τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης στο μπάσκετ. Επίσης, όμως, όλοι οι Παναθηναϊκοί είμαστε διαφορετικοί, διότι νοιώθουμε περηφάνια μέσα μας . Και έτσι και πειράξει κάποιος τον σύλλογο είναι απέναντι.

Ο Μπερτομέου το έχει αποδείξει πολλάκις. Στοχευμένες διαιτησίες, που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια με σκοπό ο Παναθηναϊκός να μην πάει σε final four και να μην διεκδικήσει το έβδομο αστέρι. Φέτος, ζήσαμε άλλο ένα όργιο με τα γνωστά αποτελέσματα. Επίσης σε σχέση με το Champions League τα χρήματα που δίνονται στις ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι ΑΣΤΕΙΑ. Ένα απλό παράδειγμα . Η Φενέρ, που πήρε πέρυσι την Ευρωλίγκα συνολικά εισέπραξε 1, 8 εκ. ευρώ από την διοργανώτρια αρχή, περίπου όσα παίρνει μία ομάδα για μία νίκη σε όμιλο του Champions League  στο ποδόσφαιρο. Η διαφορά χαώδης.

Παρόλα αυτά υπάρχουν επιχειρηματίες, που βάζουν χρήματα, ουσιαστικά στον κουβά και με στόχο μόνο την ηθική ικανοποίηση στο τέλος. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει  ρίξει 350 εκ. ευρώ στον κουβά τόσα χρόνια, για την αγάπη τους στον σύλλογο για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Και έρχεται αυτός ο τυπάκος ο Μπερτομέου, βάζοντας στο κόλπο και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκα και λέει, ότι θέλουμε τον Παναθηναϊκό, δεν θέλουμε τον Γιαννακόπουλο.

Τι λες ρε Μπερτομέου; Εμείς είμαστε οικογένεια και οι οικογένειες είναι πάντα μαζί και δεμένες και στα εύκολα και στα δύσκολα. Παναθηναϊκός χωρίς Γιαννακόπουλο δεν υπάρχει . Ξέχασε το. Και σήμερα στο είπαν πολύ ωραία και ο Παύλος και ο Θανάσης ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Ο Δημήτρης μας αποτελεί την συνέχεια της οικογένειας σε όλα τα επίπεδα και τον επάξιο μπροστάρη του Παναθηναϊκού». Και επίσης οι δύο τεράστιοι παράγοντες του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζουν, ότι «Καλούμε την διοίκηση της Euroleague να παραδειγματιστεί από τον αλληλοσεβασμό και την αξιοπρέπεια που διέπουν τις σχέσεις των μετόχων από την σύσταση της ECA και να επανορθώσει εμπράκτως την ασέβεια της προς όλα τα μέλη της οικογένειάς μας και του συλλόγου». Αλλιώς ο κύκλος του Παναθηναϊκού κλείνει οριστικά και αμετάκλητα στην Ευρωλίγκα.

Να αγιάσει στο στόμα σας . Αυτό είναι ο Παναθηναϊκός. Κανένας Μπερτομέου δεν μπορεί να θίξει τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας . Και φυσικά κανένας Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη την Ευρωλίγκα. Η Ευρωλίγκα έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό. Προτιμώ σαν Παναθηναϊκός να παίζω σε μία διοργάνωση, που με σέβονται και δεν έχει την λάμψη της Ευρωλίγκα τώρα, αλλά μπορεί εγώ να είμαι ο μπροστάρης, για να ακολουθήσουν και άλλοι, από το να είμαι στην Ευρωλίγκα να τρώω σφαλιάρες και να λέω και ευχαριστώ!

Και επειδή διαβάζω και ακούω διάφορες αηδίες για τον Δημήτρη καλά κάνει ο Δημήτρης και δεν αφήσει να πέσει τίποτα κάτω. Και όσοι από τους Παναθηναϊκούς πιστεύετε, ότι αν ο Δημήτρης δεν έλεγε τίποτα και δεν αντιδρούσε σε τίποτα θα είχε η ομάδα καλύτερες διαιτησίες κοιμάστε. Τώρα τους ξεμπρόστιασε και σε αυτό πρέπει να είμαστε όλοι οι Παναθηναϊκοί μαζί του. Μακάρι την αγάπη και το πάθος, που έχουν ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Δημήτρης για τον Παναθηναϊκό να την είχαν και άλλοι παράγοντες . Τώρα δεν θα είχαμε φθάσει σε αυτό το χάλι στο ποδόσφαιρο.

Οπότε Τζόρντι Μπερτομέου μετά και την σημερινή δήλωση του Παύλου και του Θανάση απλά ΒΟΥΛΩΝΕ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...