ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα λένε Αλαφούζος – Παϊρότζ με στόχο τη συμφωνία

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα λένε Αλαφούζος - Παϊρότζ με στόχο τη συμφωνία

O Tαϊλανδός επιχειρηματίας βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στην Ελλάδα και σήμερα θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, έχοντας στο πλευρό του τον άμεσο συνεργάτη του αλλά και τον νομικό εκπρόσωπό του, Γιώργο Παχατουρίδη.

Στόχος των δύο πλευρών είναι να προχωρήσουν προς τη συμφωνία, κάτι που θα συμβεί εάν καταφέρουν να συμφωνήσουν αναφορικά με τις υποχρεώσεις τους και τη διαχείριση των χρεών. Ο μεν Αλαφούζος φέρεται να επιθυμεί άμεσα την ΑΜΚ των 27 εκατ. ευρώ ώστε να διευθετηθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις, ενώ ο δε Παϊρότζ θα ζητήσει εγγυήσεις σχετικά με τη διευθέτηση των χρεών που αναλογούν στον Γιάννη Αλαφούζο (περίπου 20 εκατ. ευρώ).

Εάν οι δύο πλευρές τα βρουν, ή υπάρξει ένα σημαντικό σημείο επαφής, τότε η Pan Asia θα προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, διαδικασία που θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα. Ωστόσο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το «πόρισμα» της σημερινής συνάντησης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.