ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα όριά του ο Μουνιέ, σκέφτεται προσφυγή στη FIFA!

Τελειώνει η υπομονή του Γάλλου, αλλά και πολλών άλλων, ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό.

Στα όριά του ο Μουνιέ, σκέφτεται προσφυγή στη FIFA!

Η διοίκηση έστειλε επιταγές αντί πληρωμών στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίες αφορούσαν το 35% της δόσης του Δεκέμβρη, κάτι που δεν έγινε δεκτό στο Κορωπί, με τους παίκτες να μην τις δέχονται, αναμένοντας εξελίξεις έως τη Δευτέρα.

Εάν δεν πληρωθούν κανονικά έως τη Δευτέρα, τότε αναμένεται να υπάρξει μεγάλο κύμα προσφυγών και αποχής, καθώς πλέον η υπομονή έχει στερέψει στο Κορωπί. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Άντονι Μουνιέ είπε πως αν δεν υπάρξουν πληρωμές τότε θα προσφύγει στη FIFA, λαμβάνοντας παραίνεση από τον μάνατζέρ του να περιμένει να δει τι θα συμβεί ως τη Δευτέρα ώστε να κινηθεί αναλόγως.

Πλην του Μουνιέ, παρόμοιες σκέψεις υπάρχουν και σε αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», οι οποίοι θέλουν να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...