ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Συμφωνία Αλαφούζου – Παϊρότζ!

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν και απομένει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ για να μεταβιστούν οι μετοχές στον Ταϊλανδό.

Οριστικό: Συμφωνία Αλαφούζου – Παϊρότζ! | panathinaikos24.gr

Εποχή Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό και ιστορική μέρα για την ΠΑΕ!  Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του Ταϊλανδού, μετά και τη συνάντηση που έγινε σήμερα με τον Γιάννη Αλαφούζο, η συμφωνία είναι δεδομένη. Οι δυο πλευρές τα είπαν σε όλα και το κλαμπ περνάει στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία!

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 7.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος. Μόλις τελειώσει, η ΠΑΕ θα μεταβιβαστεί και τυπικά στον Παϊρότζ για να γίνει οριστικά και η αλλαγή σελίδας. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, είναι 15 με 20 μέρες. Με τις παρούσες συνθήκες, το deal δεν πρόκειται να χαλάσει.

Ο Ταϊλανδός θα δώσει συνολικά 27 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τις μετοχές, ενώ θα βάλει και άλλα 20 εκατομμύρια για την ομάδα τη νέα χρονιά. Επίσης, είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να διευκολύνει οικονομικά την ομάδα για να τακτοποιηθούν άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που τρέχουν.

Στη συνέχεια, η ΠΑΕ θα στελεχωθεί και, αν δεν αλλάξει κάτι, θα γίνει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Βέβαια, περιμένουμε με αγωνία να γίνει γνωστό αν οι πράσινοι μπορούν να γλιτώσουν την τιμωρία της απαγόρευσης μταγραφών, καλύπτοντας χρέη και “καθαρίζοντας” τις οφειλές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close