ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 49-86

Συνεχίζει απτόητος και αήττητος ο Παναθηναϊκός

Άνετο πέρασμα του Παναθηναϊκού (86-49) από την Αμαλιάδα, με τους Μήτογλου (12π), Όγκαστ (11π) να ηγούνται στο σκορ και τους υπόλοιπους να προσθέτουν το λιθαράκι τους για την διεύρυνση του αήττητου σερί στην Basket League (24/24).

Συνεχίζει απτόητος και αήττητος ο Παναθηναϊκός

Το τρίποντο του Σίνγκλετον έδωσε «σάλπισμα» νίκης στον Παναθηναϊκό, που πήρε από την αρχή μια διαφορά, την οποία σταδιακά και αύξανε, δίχως να απειληθεί ουσιαστικά από τους γηπεδούχους. Με τον Κρις στους 9 πόντους πριν καν βγει το πρώτο δεκάλεπτο και με τον Ρίβερς να βρίσκει το χέρι του, οι «πράσινοι» έφτασαν μέχρι το +10 (10-20), με τους Λοτζέσκι και Ντεκόζι να διαμορφώνουν το σκορ της πρώτης περιόδου (14-26, 10′).

Ο Λεκαβίτσιους μπήκε αποφασισμένος, ο Γκιστ έπαιρνε συνεχώς… ζωτικό χώρο στο ζωγραφιστό και τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο για την ομάδα του Πασκουάλ, με τον Μήτογλου να φέρνει τη διαφορά στο +15, προτού ο Κόροιβος αντιδράσει με τον Κάρσον. Σε ένα παιχνίδι που είχε έρθει στα μέτρα του, ο Παναθηναϊκός πήγε στο ημίχρονο με πειστικό προβάδισμα (33-47, 20′) το οποίο μπορούσε κάλλιστα ν’ αυξήσει στη συνέχεια.

Eν τέλει το +20 ήρθε στα μισά της τρίτης περιόδου, δια χειρός των Λεκαβίτσιους και Λοτζέσκι (40-60) με τον Παναθηναϊκό να «καθαρίζει» και τυπικά το παιχνίδι, οδηγώντας στα… διαδικαστικά το παιχνίδι στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης. Το αξιοσημείωτο της τρίτης περιόδου ήταν το γεγονός πως στο 29ο λεπτό είχαμε τον πρώτο «πράσινο» διψήφιο και αυτός ήταν ο Όγκαστ, με τους υπόλοιπους να μοιράζονται τους πόντους (43-66, 30′).

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και έδωσε την ευκαιρία στον Πασκουάλ να ανοίξει ακόμη περισσότερο το ροτέισον της ομάδας, χρησιμοποιώντας (όπως συνηθίζει) τον νεαρό Γιώργο Καλαϊτζάκη, την ώρα που το σκορ πλησίαζε στο +30 (47-74) και το μόνο που απέμεινε για να φανεί στην Αμαλιάδα ήταν η έκταση της νίκης του «τριφυλλιού» που συνέχισε την αήττητη πορεία του στην Basket League, έχοντας πλέον 24/24 νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 14-26, 33-47, 43-66, 49-86

ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ