ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με νέα πρόσωπα η αποστολή για το ματς με την Ξάνθη

Οι επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη για το τελευταίο ματς της χρονιάς, κόντρα στην Ξάνθη.

Με νέα πρόσωπα η αποστολή για το ματς με την Ξάνθη

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη στη Λεωφόρο (6/5, 19:00) η οποία ρίχνει την αυλαία σε μια ιδιαίτερη και επίπονη σεζόν.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι, με τον Εβρίτη τεχνικό να συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων και ονόματα από την Κ-20 ώστε να καλύψει τις απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών.

Ενδεικτικά, η αποστολή του «τριφυλλιού» θα έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Ευαγγέλου, Πίσπας, Χατζηγιοβάνης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Θεοχάρης, Αποστολάκης και Ζερβόπουλος. Εντός των επιλογών του Ουζουνίδη βρέθηκε και ο Ρόμπιν Λουντ που ξεπέρασε το πρόβλημα που υπέστη στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Λούντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μόλινς, Λουτσιάνο, Μυστακίδης Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ζερβόπουλος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.