Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη στη Λεωφόρο (6/5, 19:00) η οποία ρίχνει την αυλαία σε μια ιδιαίτερη και επίπονη σεζόν.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι, με τον Εβρίτη τεχνικό να συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων και ονόματα από την Κ-20 ώστε να καλύψει τις απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών.

Ενδεικτικά, η αποστολή του «τριφυλλιού» θα έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Ευαγγέλου, Πίσπας, Χατζηγιοβάνης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Θεοχάρης, Αποστολάκης και Ζερβόπουλος. Εντός των επιλογών του Ουζουνίδη βρέθηκε και ο Ρόμπιν Λουντ που ξεπέρασε το πρόβλημα που υπέστη στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Λούντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μόλινς, Λουτσιάνο, Μυστακίδης Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ζερβόπουλος

➡️ Γράψε το σχόλιο σου