ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντίδραση Αλαφούζου – Απειλητικό SMS στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Πως αντέδρασε ο Γιάννης Αλαφούζος στη δημοσιοποίηση των πληροφοριών για τα δύο ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ΠΑΕ.

Αντίδραση Αλαφούζου - Απειλητικό SMS στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Γιάννης Αλαφούζος αντέδρασε άμεσα στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ του Σαββάτου από τα ΜΜΕ, περί των συναντήσεών του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αντιδρώντας οργισμένα, όπως μετέδωσε το onsports.gr.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε SMS στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα σχετικά με τις συναντήσεις τους, απειλώντας τον μάλιστα ότι θα δει την οργή του σε περίπτωση που δώσει συνέχεια στο θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.