Μέσω ανάρτησής του στο instagram, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε πληροφορίες από την ιστοσελίδα gameisover.gr που ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι ήρθε σε επαφή την περασμένη Τετάρτη με τον Γιάννη Αλαφούζο, προσεγγίζοντας τον Mr ΣΚΑΪ με πρόταση για την ανάληψη της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται και επαληθεύονται από την πλευρά Γιαννακόπουλου, την Τετάρτη, δύο ημέρες πριν την άφιξη του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στην Αθήνα, οι δύο άνδρες είχαν συνομιλήσει και φέρεται μάλιστα να τα είχαν βρει, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει αρχικά το «ΟΚ» για την ανάληψη των τυχών της ΠΑΕ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ξέχωρα από την υπόθεση του Athens Alive.

O ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φέρεται να πρότεινε στον Γιάννη Αλαφούζο την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ, αναγνωρίζοντας ότι τα χρέη κυμαίνονται στα 47 εκατ. ευρώ, ενώ η πρόταση συμπεριελάμβανε την άμεση χορήγηση 4 εκατ. ευρώ στα ταμεία ώστε να μπορέσει να γίνει η εκκίνηση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Επιπλέον, η πρόταση προέβλεπε να μπει το 70% των εσόδων στην ΠΑΕ και το 30% να πάνε στον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι δύο πλευρές φέρεται να τα είχαν βρει, ωστόσο την Παρασκευή ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, όπου εμφανίστηκε διστακτικός στην πρόταση Γιαννακόπουλου, δίνοντας προτεραιότητα στην υπόθεση της Pan Asia.