Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ήρθε στην Αθήνα την Παρασκευή και σήμερα θα καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να φανεί τι μπορεί να συμβεί με την Pan Asia και αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για είσοδό της στην ΠΑΕ.

Για να συμβεί αυτό, Παϊρότζ και Αλαφούζος θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία, διευθετώντας υποθέσεις όπως η ανάληψη των χρεών. Σε περίπτωση όμως που δεν συμβεί, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να βάζει μπροστά το «plan b».

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα με την Pan Asia, ο Mr ΣΚΑΪ θα κατεβάσει ακόμη πιο πολύ το μπάτζετ, ακολουθώντας μια ακόμη πιο «σφιχτή» πολιτική, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα έχει ήδη στις πλάτες του, τις ποινές από τη μη εξασφάλιση της αδειοδότησής του, δηλαδή το -6 από τη νέα σεζόν και ασφυκτικούς περιορισμούς στη μεταγραφική πολιτική.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος θα συνεχίζει την αναζήτηση νέας προοπτικής για την ΠΑΕ, καθώς έχει ξεκαθαρίσει από καιρό ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει, την ώρα που το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το Athens Alive υπάρχει πάντα στο προσκήνιο.