ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Αυτά πρέπει να γίνουν για να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Φινλανδός ποδοσφαιριστής μίλησε, μεταξύ άλλων και για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Λουντ: «Αυτά πρέπει να γίνουν για να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπιν Λουντ στην κάμερα της Nova:

Για το αν το ματς με την Ξάνθη θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι: «Μπορεί. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, ο Παναθηναϊκός είναι σαν στο σπίτι μου και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το τι μπορεί να τον κρατήσει στο «τριφύλλι»: «Θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση. Υπάρχει διαρκώς μία αμφιβολία».

Για τις φήμες που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται κι αν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα: «Υπάρχουν φήμες, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένεια για μένα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου. Αυτά μπορώ να πω για την ώρα».

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα οικονομικά προβλήματα και αν θα παίξουν κόντρα στην Ξάνθη, επειδή δεν πληρώθηκαν: «Θα κατεβούμε και προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην το κάνουμε».

Για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος: «Όταν παίζεις μπροστά στον κόσμο σου πρέπει να δίνεις το 100%. Θες πάντα να κλείσεις με ωραίο τρόπο τη σεζόν κι αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...