ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεχώρισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Ντε Ρόσι!

Δείτε τι είπε ο Ιταλός παίκτης της Ρόμα για τους «πράσινους» οπαδούς!

Ξεχώρισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Ντε Ρόσι!

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής γνωρίζει τι θα πει Παναθηναϊκός, από τις μάχες των δύο ομάδων στο Europa League, οταν το τριφύλλι νίκησε την ομάδα του σε Αθήνα και Ρώμη.

Ο Ντε Ρόσι δεν ξέχασε τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του, αναφέροντάς τους στη λίστα του με τους πιο ενθουσιώδεις τιφόζι που έχει συναντήσει.

Αναλυτικά η δήλωση Ντε Ρόσι: «Είμαι οπαδός της Ρόμα και η καρδιά μου ανήκει στη Ρώμη. Αλλά από τότε που ήμουν παιδί παρακολουθώ τη Μπόκα, επειδή έπαιζε ο Ντιέγκο εκεί. Στη συνέχεια ερωτεύτηκα το γήπεδο και τους οπαδούς της. Σκεφτόμουν πως θα ήταν η εμπειρία να παίξω εκεί, να βρεθώ στο Μπομπονέρα μπαίνοντας στο γήπεδο ως παίκτης της Μπόκα. Πάντα μου αρέσουν οι ομάδες με ενθουσιώδεις οπαδούς, όπως του Παναθηναϊκού ή της Γαλατάσαραϊ!»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.