ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (19:00, NS4 - PANATHINAIKOS24 LIVE)

Αποχαιρετά τη δύστροπη σεζόν μπροστά στο κοινό του

Τελευταίο ματς μιας ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς για τον Παναθηναϊκό που θέλει τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη για ν' αφήσει πίσω του με χαμόγελο όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αποχαιρετά τη δύστροπη σεζόν μπροστά στο κοινό του

Πέφτει η αυλαία της φετινής Super League για τον Παναθηναϊκό που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη στη Λεωφόρο (19:00).

Σήμερα κλείνει ένας από τους πιο δύσκολους «κύκλους» για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία άλλαξε αρκετά κατά τη διάρκεια της σεζόν, είδε βασικά στελέχη να φεύγουν και τους κόπους της στο χορτάρι να τους παίρνει το… Δικαστήριο (λόγω Βέμερ) αλλά και αρκετές καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Κόντρα στην Ξάνθη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να κλείσουν θετικά μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που δοκίμασε τις αντοχές τους. Από την ενδεκάδα θα λείψουν αρκετά βασικά στελέχη, όπως ο Κουρμπέλης και ο Μουνιέ και για τον λόγο αυτόν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμπλούτισε την αποστολή με νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ-20.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Λούντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μόλινς, Λουτσιάνο, Μυστακίδης Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ζερβόπουλος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...