Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα (19:00) το τελευταίο παιχνίδι μιας μαρτυρικής σεζόν, με ευχή όλων να μην ξανάρθουν παρόμοιες ημέρες για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κόντρα στην Ξάνθη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει -ίσως για τελευταία φορά επί των ημερών του- να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο, ώστε να κλείσει νικηφόρα μια σεζόν σκέτη ταλαιπωρία.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι εκτός λόγω θλάσης, οι Μουνιέ και Ινσούα παροπλισμένοι λόγω καρτών και ο Κουλιμπαλί στην εξέδρα, έχοντας ζητήσει να μείνει στον «πάγο» εν όψει της νέας σεζόν.

Για τον λόγο αυτόν, ο Εβρίτης τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή και αρκετά νέα πρόσωπα, προερχόμενα από την Κ-20, τα οποία θα πλαισιώσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας. Όσο για την ενδεκάδα;

Το πιθανότερο είναι να δούμε στη Λεωφόρο ένα σχήμα αποτελούμενο από τους Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια, ΚολοβέτσιοΕυαγγέλου στο κέντρο της άμυνας, με τον Οικονόμου στα αριστερά και τον Γιόχανσον στα δεξιά.

Τον άξονα αναμένεται να καλύψουν οι Κάτσε και Τζανδάρης, με τον Λουντ και τον Μυστακίδη (πιθανότατα) στα φτερά, τον Δώνη προωθημένο και τον Λουτσιάνο Νέβες πίσω από τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, σε ελεύθερο ρόλο.