ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το επιτελείο του Παϊρότζ και ο ρόλος του Σρίσουμριντ στις διαπραγματεύσεις

Η πρώτη ομαδική φωτογραφία που διέρρευσε από τις διαπραγματεύσεις του Σαββάτου και ο ρόλος του Τζακ Σρίσουμριντ στην υπόθεση του Παναθηναϊκού.

Το επιτελείο του Παϊρότζ και ο ρόλος του Σρίσουμριντ στις διαπραγματεύσεις

Το Σάββατο, οι Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και Γιάννης Αλαφούζος έβαλαν τα πράγματα σε μια σειρά και προχώρησαν αρκετά στην υπόθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δρομολογώντας τα βήματα για την αλλαγή σελίδας στο τριφύλλι.

Μπορεί στα τηλεοπτικά πλάνα του ΣΚΑΪ να είδαμε στιγμές από τη συνομιλία του Ταϊλανδού με τον Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο ο Παϊρότζ είχε στο πλευρό του το επιτελείο του, αποτελούμενο από τους Γιώργο Παχατουρίδη (νομικό σύμβουλο – αριστερά στη φώτο), Γιάννη Νεοκλέους (συνεργάτης του Ταϊλανδού, εξ αριστερών του) αλλά και τον Τζακ Σρίσουμριντ (δεξιά του Γιάννη Αλαφούζου).

Ο τελευταίος αναφερόμενος και απεικονιζόμενος στη φωτογραφία, Τζακ Σρίσουμριντ, ο οποίος απεικονίζεται και στην πρώτη φωτογραφία του Παϊρότζ στην Ελλάδα, αποτελεί στενό συνεργάτη του Ταϊλανδού επιχειρηματία, επι σειρά ετών. Στο βιογραφικό του αναφέρεται ότι έχει εξειδίκευση σε θέματα συγχωνεύσεων και εξαγορών, ενώ δεν έλειψε σε κανένα ποδοσφαιρικό deal του Πιενγκμπονσάντ (Μάντσεστερ  Σίτι, Μουσκρόν).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη Σίτι κατείχε το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή αλλά και του αναπληρωτή διευθυντή της ομάδας διαχείρισης. Ο Σρίσουμριντ αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και φυσικά την απόλυτη εμπιστοσύνη του Παϊρότζ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.