Το Σάββατο, οι Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και Γιάννης Αλαφούζος έβαλαν τα πράγματα σε μια σειρά και προχώρησαν αρκετά στην υπόθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δρομολογώντας τα βήματα για την αλλαγή σελίδας στο τριφύλλι.

Μπορεί στα τηλεοπτικά πλάνα του ΣΚΑΪ να είδαμε στιγμές από τη συνομιλία του Ταϊλανδού με τον Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο ο Παϊρότζ είχε στο πλευρό του το επιτελείο του, αποτελούμενο από τους Γιώργο Παχατουρίδη (νομικό σύμβουλο – αριστερά στη φώτο), Γιάννη Νεοκλέους (συνεργάτης του Ταϊλανδού, εξ αριστερών του) αλλά και τον Τζακ Σρίσουμριντ (δεξιά του Γιάννη Αλαφούζου).

Ο τελευταίος αναφερόμενος και απεικονιζόμενος στη φωτογραφία, Τζακ Σρίσουμριντ, ο οποίος απεικονίζεται και στην πρώτη φωτογραφία του Παϊρότζ στην Ελλάδα, αποτελεί στενό συνεργάτη του Ταϊλανδού επιχειρηματία, επι σειρά ετών. Στο βιογραφικό του αναφέρεται ότι έχει εξειδίκευση σε θέματα συγχωνεύσεων και εξαγορών, ενώ δεν έλειψε σε κανένα ποδοσφαιρικό deal του Πιενγκμπονσάντ (Μάντσεστερ  Σίτι, Μουσκρόν).

Στη Σίτι κατείχε το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή αλλά και του αναπληρωτή διευθυντή της ομάδας διαχείρισης. Ο Σρίσουμριντ αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και φυσικά την απόλυτη εμπιστοσύνη του Παϊρότζ.