ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κ-17: Τριφυλλάρα για κούπα!

Στον τελικό του Final-4 του πρωταθλήματος της Κ-17 ο Παναθηναϊκός που νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με φόντο την κούπα!

Κ-17: Τριφυλλάρα για κούπα!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ-17 πήρε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό, χάρη στο γκολ του Μαυρουδή στο 58ο λεπτό και σφράγισε το εισιτήριο για το μεγάλο ματς που θα κρίνει τον τροπαιούχο, κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (9/5).

Στο πρώτο ημίχρονο, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις, αντιθέτως κυριάρχησε το δυναμικό παιχνίδι και οι μονομαχίες για την κατοχή της μπάλας. Οι «πράσινοι» είχαν μεν την πρωτοβουλία, δίχως όμως να καταφέρουν να διασπάσουν την άμυνα των αντιπάλων τους.

Η λύση δόθηκε στο 58ο λεπτό, όταν ο Μαυρουδής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ταλιχμανίδη και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στέλνοντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό του πρωταθλήματος! Μετά τη λήξη του ματς, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας την πρόκριση.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόμενος στόχος, το τρόπαιο, το οποίο ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει σε… αιώνιο τελικό (vs Ολυμπιακός) την Τετάρτη στις 19:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.