ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος για Γιαννακόπουλο: «Δεν μπορούσα να περιμένω»

Πως σχολίασε ο Γιάννης Αλαφούζος τις αντιδράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και γιατί δεν έβαλε σε προτεραιότητα την υπόθεση του Athens Alive.

Αλαφούζος για Γιαννακόπουλο: «Δεν μπορούσα να περιμένω»

Έπειτα από τις αντιδράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σχετικά με την εξέλιξη των δύο ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Mr ΣΚΑΪ σχολίασε τα εν λόγω περιστατικά, σύμφωνα με τη Live Sport.

Αφ’ ενός, ο Γιάννης Αλαφούζος ισχυρίζεται -σε αντίθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο- ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία μεταξύ τους, τονίζοντας τα εξής για το δεύτερο ραντεβού:  «Εγώ του είπα ότι 4 εκατομμύρια ευρώ θα χρειαστεί να βάλω για τον Παναθηναϊκό μόνο τον επόμενο μήνα! Και ότι θα ήθελα να τη δώσω σε έναν Έλληνα επιχειρηματία, όμως δεν μπορώ να περιμένω τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ, γιατί, για να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση, θα χρειαστούν χρόνια». 

Ενώ για την υπόθεση του Παϊρότζ και της Pan Asia είπε τα εξής:  «Έχουμε φτάσει σε πολύ καλό σημείο και αυτό που απομένει με τα σημερινά δεδομένα, είναι να υλοποιηθεί μια σχετικά σύνθετη συμφωνία»,

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.