ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρουσιάζεται και στο Βέλγιο ο Παϊρότζ

Από την Αθήνα στο Βέλγιο ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

Παρουσιάζεται και στο Βέλγιο ο Παϊρότζ

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ μετέβη την Παρασκευή στην Αθήνα και το Σάββατο συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο, θέτοντας σε γερές βάσεις το ενδεχόμενο εμπλοκής της Pan Asia στον Παναθηναϊκό.

Ο Ταϊλανδός είδε τις επαφές του στην Ελλάδα να στέφονται με επιτυχία, καθώς το πλάνο για την αλλαγή σελίδας του Παναθηναϊκού προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, ωστόσο ο ίδιος θα κάνει άλλη μια στάση στο ευρωπαϊκό ταξίδι του.

Ο Παϊρότζ βρίσκεται στο Βέλγιο και σήμερα αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό της Μουσκρόν, σύλλογο που ανέλαβε τη διαχείρισή του τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε δώσει «σημεία ζωής», προκαλώντας προβληματισμό στους οπαδούς της Μουσκρόν και στον εγχώριο Τύπο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα, ο Ταϊλανδός θα παρουσιάσει το πλάνο του για τον σύλλογο, ενώ παράλληλα περιμένει να μάθει την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας που έχει διαταχθεί ύστερα από την καταγγελία της Μαλίν, για την εμπλοκή του Πίνι Ζάχαβι στις μετοχές της Μουσκρόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.