ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αλαφούζος σε Δώνη: «Εσένα θέλω για προπονητή»

Το ραντεβού του Γιώργου Δώνη με τον Γιάννη Αλαφούζο, η ατάκα που δείχνει τις προθέσεις του Mr ΣΚΑΪ και οι σκέψεις του Έλληνα τεχνικού. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Αλαφούζος σε Δώνη: «Εσένα θέλω για προπονητή»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μια απόφαση που «επικυρώθηκε» το βράδυ της Δευτέρας, αλλά ήταν εν πολλοίς γνωστή εδώ και ημέρες. Βάσει αυτού του γεγονότος, ο Γιάννης Αλαφούζος προσπάθησε ήδη να κάνει κινήσεις για την επόμενη ημέρα του τριφυλλιού, ερχόμενος σε επαφή με τον Γιώργο Δώνη.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία του ΣΚΑΪ προ δεκαημέρου και ο Έλληνας τεχνικός άκουσε την εξής ατάκα από τον Γιάννη Αλαφούζο: «Και στις δύο περιπτώσεις, εσένα θέλω για προπονητή στον Παναθηναϊκό». Ποιες είναι οι δύο περιπτώσεις;

Η πρώτη αφορά την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά με την εμπλοκή της Pan Asia, όπου θα υπάρχουν νέα δεδομένα στον σύλλογο. Η δεύτερη αφορά τη διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης, με τον Γιάννη Αλαφούζο να παραμένει στα ηνία, αλλά το μπάτζετ σε πολύ χαμηλά επίπεδα και πρώτο στόχο την αξιοποίηση των ακαδημιών.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ 17.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης άκουσε με προσοχή το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου και τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να διευθύνει τον Παναθηναϊκό σε εποχή… μνημονίου, θέτοντας όμως έναν αυστηρό και απαράβατο όρο: Να υπάρχει κανονικότητα στις πληρωμές και σε περίπτωση που αναλάβει να μην αντιμετωπίσει όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της σεζόν που τελείωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης: «Δεν με απασχολεί αν θα υπάρξουν ποινές και τι περιορισμούς θα έχουμε. Το βασικό είναι να πληρωθούν οι παίκτες και να πληρώνονται στην ώρα τους», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς.

Ποια τα ως τώρα δεδομένα; Αρχικά να σημειωθεί ότι το ραντεβού των δύο ανδρών έγινε πριν την άφιξη του Παϊρότζ στην Αθήνα και την οριστικοποίηση των εξελίξεων για την αδειοδότηση. Ο Γιώργος Δώνης είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Παναθηναϊκό, δεν θα είχε πρόβλημα να δουλέψει ακόμα και με χαμηλό μπάτζετ, αρκεί να τηρηθούν οι εγγυήσεις.

Για την ώρα, οι πιθανότητες για τον Δώνη είναι μοιρασμένες, ωστόσο το θέμα δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ, καθώς με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα υπάρξει (θετική ή αρνητική) εξέλιξη εντός του ερχόμενου δεκαημέρου.

loading...