Η σεζόν ολοκληρώθηκε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η νέα περίοδος θα βρει τον Παναθηναϊκό «τραυματισμένο» από τις ποινές και τους περιορισμούς που προβλέπονται για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Ως γνωστόν οι περιορισμοί δεν αφορούν μόνο τα μεταγραφικά ζητήματα αλλά και εκείνα των συμβολαίων, καθώς ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα ανανέωσης δύο ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, δίχως να υπάρχει η δυνατότητα αύξησης των μισθών τους.

Όπως προκύπτει, οι δύο εκλεκτοί είναι οι Χρήστος Δώνης και Ρόμπιν Λουντ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι. Πρόκειται για δύο περιπτώσεις που είχαν αρκετά ικανοποιητική απόδοση σε μια περίεργη χρονιά, με τους «πράσινους» να επιθυμούν την παραμονή τους στον σύλλογο.

Για τον λόγο αυτόν, η διοίκηση σκοπεύει άμεσα να έρθει σε επαφή με τους δύο ποδοσφαιριστές, βάζοντας στο τραπέζι των συζητήσεων το θέμα της ανανέωσης, δίχως ωστόσο να υπάρχει ελευθερία κινήσεων. Στο τριφύλλι ευελπιστούν πως με την προσθήκη διαφόρων μπόνους στα υπάρχοντα συμβόλαια θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ΟΚ» από τις δύο περιπτώσεις.