ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Άνοιγμα» σε Λουντ και Δώνη για ανανέωση

Οι «πράσινοι» επιθυμούν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Λουντ και τον Δώνη, δρομολογώντας ραντεβού για να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων τους.

«Άνοιγμα» σε Λουντ και Δώνη για ανανέωση | panathinaikos24.gr

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η νέα περίοδος θα βρει τον Παναθηναϊκό «τραυματισμένο» από τις ποινές και τους περιορισμούς που προβλέπονται για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου
Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου 4.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως γνωστόν οι περιορισμοί δεν αφορούν μόνο τα μεταγραφικά ζητήματα αλλά και εκείνα των συμβολαίων, καθώς ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα ανανέωσης δύο ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, δίχως να υπάρχει η δυνατότητα αύξησης των μισθών τους.

Όπως προκύπτει, οι δύο εκλεκτοί είναι οι Χρήστος Δώνης και Ρόμπιν Λουντ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι. Πρόκειται για δύο περιπτώσεις που είχαν αρκετά ικανοποιητική απόδοση σε μια περίεργη χρονιά, με τους «πράσινους» να επιθυμούν την παραμονή τους στον σύλλογο.

Για τον λόγο αυτόν, η διοίκηση σκοπεύει άμεσα να έρθει σε επαφή με τους δύο ποδοσφαιριστές, βάζοντας στο τραπέζι των συζητήσεων το θέμα της ανανέωσης, δίχως ωστόσο να υπάρχει ελευθερία κινήσεων. Στο τριφύλλι ευελπιστούν πως με την προσθήκη διαφόρων μπόνους στα υπάρχοντα συμβόλαια θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ΟΚ» από τις δύο περιπτώσεις.

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου
Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου 4.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close