ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο -3 στον Παναθηναϊκό λόγω Εσιέν

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προέβη στην ενεργοποίηση νέας ποινής αφαίρεσης βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω των Εσιέν.

Νέο -3 στον Παναθηναϊκό λόγω Εσιέν

Νέα ποινή αφαίρεσης βαθμών στον Παναθηναϊκό, με τον Γκανέζο να προβαίνει σε καταγγελία για τις δόσεις Μαρτίου – Απριλίου (οι οποίες δεν πληρώθηκαν) και να δικαιώνεται από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Σήμερα γνωστοποιήθηκε η απόφαση ενεργοποίησης της ποινής ενός νέου -3 τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δέχεται την από 2-3-.2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 8077/2-13-2018) αίτηση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, που επιβλήθηκε με την ως άνω 100/2017 απόφαση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...