ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιεμπονγκσάντ: “Δεν υπάρχει deal ακόμα με τον Παναθηναϊκό”

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μουσκρόν παραχώρησε ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ και αναφέρθηκε και στις διαπραγματεύσεις για την αγορά του Παναθηναϊκού.

Πιεμπονγκσάντ: “Δεν υπάρχει deal ακόμα με τον Παναθηναϊκό” | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά όσα μεταξύ άλλων τόνισε ο Πιεμπονγκσάντ:

Για την επιλογή της Μουσκρόν: «Το βελγικό πρωτάθλημα είναι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης στην βαθμολογία της FIFA και υπάρχει μεγάλη προοπτική για τους ποδοσφαιριστές. Είναι απαραίτητο για την Μουσκρόν αλλά και Βέλγιο να αυξήσουν την ποιότητα της διοργάνωσης με το να διατηρούν τους ποδοσφαιριστές. Στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα η Ασία είναι πολύ ισχυρή, οι χορηγοί έρχονται από την εκεί και θα είμαστε σε θέση να έχουμε επαφές με την Ασία για να αυξήσουμε το μπάτζετ μας και αυτό θα φέρει αύξηση του ανταγωνισμού αλλά και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».

Για τον προϋπολογισμό της Μουσκρόν: «Δεν θα δώσω ακριβή στοιχεία ακόμα, αλλα θα επενδύσουμε στην πρώτη ομάδα αλλά και στις Ακαδημίες. Πρέπει να αναπτύξουμε στην Futurospor, να επενδύσουμε στην Ακαδημία για νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή αλλά και για νεαρούς ξένους».

Για την νέα σεζόν: «Θα προσδώσουμε ποιότητα στην πρώτη ομάδα και όταν έρχομαι θα προσπαθώ να παρακολουθώ όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται στην έδρα μας».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς να το συζητάμε, δεν υπάρχει ακόμα deal αλλά αν προκύψει μπορούμε να φανταστούμε συνεργασία».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close