ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρχίζει ο οικονομικός έλεγχος στον Παναθηναϊκό

Η επιλογή του Παϊρότζ και η κρίσιμη ημερομηνία στην υπόθεση.

Αρχίζει ο οικονομικός έλεγχος στον Παναθηναϊκό

Αρχίζει άμεσα ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως προέβλεπε το MoU συνεργασίας μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα κάνει την τελική επιλογή σχετικά με την εταιρεία που θα αναλάβει τη διενέργεια του ελέγχου στα οικονομικά της ΠΑΕ, μια διαδικασία που θα πάρει δύο με τρεις εβδομάδες.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα συνταχθεί έκθεση με τα αποτελέσματα του ελέγχου, η οποία έχει ως καταληκτική ημερομηνία έκδοσης την 15η Ιουνίου.

Η εν λόγω ημέρα είναι καθοριστική καθώς το αργότερο τότε, ο Παϊρότζ και η πλευρά της Pan Asia θα εξετάσει τα στοιχεία και εν ολίγοις θα κρίνει εάν τελικά θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ. Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, τότε στο διάστημα που θα απομείνει μετά την εξέταση της έκθεσης, θα λάβει χώρα η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών από τον Γιάννη Αλαφούζο στην Pan Asia.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.897 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...