Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την απόφαση αποχώρησής του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και το απόγευμα της Δευτέρας, ουσιαστικά οριστικοποίησε το προφανές, ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Βάσει αυτών των δεδομένων, στο «τριφύλλι» φέρονται ήδη σε πορεία διαμόρφωσης του τοπίου για την επόμενη ημέρα, προκρίνοντας την περίπτωση του Γιώργου Δώνη για τον πάγκο και του Νίκου Νταμπίζα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος χειρίζεται την υπόθεση του νέου προπονητή, έχοντας έρθει σε επαφή με τον Δώνη, ο οποίος φέρεται διστακτικός μεν, αλλά πρόθυμος να συζητήσει περαιτέρω. Αυτό που ουσιαστικά θέλει ο Έλληνας τεχνικός, είναι εγγυήσεις σταθερότητας για την επόμενη ημέρα.

Ο Δώνης αναμένει να δει εάν θα υπάρξει διοικητική σταθερότητα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην ΠΑΕ, καθώς το γεγονός αυτό θα μετρήσει περισσότερο απ’ όλα για να πει το «ναι» στην κρούση του Γιάννη Αλαφούζου. Ο Έλληνας τεχνικός είναι μεν η πρώτη επιλογή της διοίκησης για την επόμενη ημέρα στον πάγκο του τριφυλλιού, ωστόσο για να υπάρξει συμφωνία θα πρέπει να συμβούν θετικές εξελίξεις στα διοικητικά.

Εν τέλει, ο Δώνης σκέφτεται την προοπτική του Παναθηναϊκού, ωστόσο περιμένει να δει το τι μέλλει γενέσθαι στα διοικητικά, καθώς εάν τα πράγματα αλλάξουν τότε πιθανότατα να έχει περισσότερα εχέγγυα ώστε να κινηθεί, σε αντίθεση με την τρέχουσα κατάσταση η οποία έφτασε τον Ουζουνίδη σε απόφαση αποχώρησης.

Πάντως, η εν λόγω υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σχετικά σύντομα, με τον Δώνη να δίνει την τελική του απάντηση εντός του μήνα.