Ο οικονομικός έλεγχος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν αυτή περάσει στα χέρια του Παϊρότζ, «τρέχει» και άπαντες περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στις 30 Ιουνίου. Ο Ταϊλανδός και οι συνεργάτες του, πάντως, βλέπουν την επόμενη μέρα για το τριφύλλι και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες σκέψεις για τη στελέχωση της ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος του Παϊρότζ είναι να φτιάξει μια ομάδα, η οποία εκτός από τεχνοκράτες σε σημεία – κλειδιά, θα έχει και ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δημήτρης Σαραβάκος, που βρίσκεται ήδη στο τριφύλλι, είναι ο άνθρωπος που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παϊρότζ και να τον κάνει περισσότερο ενεργό εντός της ομάδας. Μάλιστα, ο Ταϊλανδός σκέφτεται τον μεγάλο «Μητσάρα» της Παναθηναϊκής οικογένειας για πρόεδρο. Βέβαια, είναι άγνωστο αν ο ίδιος ο Σαραβάκος θα ήθελε κάτι τέτοιο.

Στο μυαλό του Παϊρότζ και των συνεργατών του είναι και ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο τυπάρας αποτελεί κι αυτός μια ξεχωριστή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό και είναι πιθανό, με βάση της πληροφορίες μας, να του γίνει πρόταση για να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ.