Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραχώρησε συνέντευξη στο dnevnadozakosarke.com.

Η συνέντευξη δόθηκε πριν από αρκετές μέρες.

«Ή θα αποχωρήσει ο Μπερτομέου ή θα φύγει ο Παναθηναϊκός. Ο κύριος λόγος είναι ότι αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε τον ανταγωνισμό και κατέστρεψε τη φήμη του. Η Euroleague είναι ντροπή από κάθε άποψη, οι κακοί και δικαστές που δωροδοκούνται είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ξέρετε, τα μεγαλύτερα σκάνδαλα αφορούν τα οικονομικά και τους ηγέτες», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος  και πρόσθεσε:

 «Η Σερβία είναι μια χώρα που αγαπά το μπάσκετ και νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η μόνη μου ερώτηση είναι πόσο η σερβική κυβέρνηση έπρεπε να πληρώσει αυτό το προνόμιο; Ξέρω ότι ο Μπερτομέου κλήθηκε να πάρει 4 εκατομμύρια ώστε να δώσει το δικαίωμα στην Αθήνα να ετοιμάσει φάκελο για την επόμενη χρονιά».

Στη συνέχεια, και αφού τόνισε πως ο καταλληλότερος για την θέση του ισχυρού άνδρα της Euroleague είναι ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Γιαννακόπουλος στράφηκε εναντίον του Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, ένας απίστευτος παίκτης, αλλά ένας πολύ κακός άνθρωπος. Είναι κρίμα για το μεγάλο έθνος σας: υποκριτής, ψεύτης και κλέφτης».